Fotoblog de Josep Cortés

Comerços de Santa Eulàlia, anys 60

MEMÒRIA COMERCIAL DE SANTA EULÀLIA

hospi-5Avui us vull mostrar uns quants anuncis publicitaris impresos, dels anys seixanta, de comerços i d’altres empreses del barri de Santa Eulàlia de L’Hospitalet de Ll.; botigues, bars, industries i tallers diversos, molts dels quals, malauradament, amb l’inexorable pas del temps, han desaparegut de la geografia dels nostres carrers.

És només un petit tast de la memòria recent d’una barriada com la nostra que ha patit una gran transformació urbana i social en les darreres décades; us en recordeu?

De ben segur molts eulaliencs i eulalienques recordaran aquests establiments i molts altres que durant anys han format part de la nostra vida quotidiana i del paisatge urbà del nostre barri.

vivó-m

rosendo

rodriguez_2

metro

reloj

matra

taber

Duc

herp

rosa

coca

cervantes

collado

jap

vidre

tyre

marine

Ja que parlem de comerços i empreses de la dècada dels seixanta, i per a tancar aquest petit exercici de memòria, dos dels bitllets més populars que circulaven en aquells anys amb els que podíem haver pagat en qualsevol d’aquests establiments: el de cent pessetes de Julio Romero de Torres i el de cinc-centes d’Ignacio Zuloaga.

bitllets

BON NADAL A TOTHOMLeave a Reply